Hier vinden jullie een korte biografie van huwelijksfotograaf Stef Boey.

Trouwfotograaf Stef Boey werd tijdens een cursus fotografie in 2010 ontdekt door zijn docent bij Syntra Mechelen. Deze raadde hem aan om verder te gaan met zijn fotografie. Een jaar later was Stef zelf de docent van deze fotocursus en was zijn carrière als professioneel trouwfotograaf officieel van start gegaan. Stef staat bekend om zijn spontaniteit, kwaliteit, service en prijzen op maat.

Eén van zijn sterkste troeven is ongetwijfeld de manier waarop hij met trouwkoppels omgaat. Hij weet hoe hij mensen heel snel op hun gemak kan stellen en kan op heel korte tijd een band opbouwen. En dat verschil zie je in de trouwfoto’s !  Via deze LINK kan u een kijkje nemen naar de recensies van de mensen waar trouwfotograaf Stef heeft met samengewerkt. De link verwijst u door naar Stef zijn andere website www.stefboey.com waar u ondermeer nog een biografie kan vinden.

“Fotografie is een passie, met mijn trouwfoto’s leg ik emoties vast en vertel ik het verhaal van jullie huwelijksdag zodat jullie die steeds kunnen herbeleven.”

Voor meer informatie en prijzen kan u vrijblijvend contact opnemen. Neem meteen ook even een kijkje in mijn portfolio met huwelijksfotografie en maak kennis met mijn stijl en passie.

Stef Boey, trouwfotograaf Mechelen